Folytassam a zenét? Hogy dönthetnék jól? :-S
19.26os vagyok
Sajnos meg kell szoknod, hogy az élet ilyen...
De te még túl kicsi vagy hozzá, hogy átlásd, ugyanis egyáltalán nem kell lemondanod róla. Elmész zeneművészeti szakközépiskolba (hívhatod líceumnak, de szerintem a licit ne, bánj szépen az anyanyelveddel és minden más nyelvvel is, ha adhatok egy jó tanácsot) és mellette járj egy matek tanárhoz, hogy erős reálos legyél, én reálos suliba jártam, de egy líceumost is előbb felvettek volna, olyan gyenge volt az oktatás. VAGY járj gimibe és mellé tanulj zenét, lehet ott nem fogadnak, de hangszert lehet bérelni akkor is ha nem jársz oda, és egy tanárt meg kifizettek, ha annyira akarod, ha nincs rá pénz, akkor sajnos ez a helyzet. De szerintem mindkettőt jelöld meg, ugyanis közel sem biztos, hogy felvesznek líceumba, nem olyan könnyű oda bejutni, de még a reálosnál is előfordulhat ugyanez. Ne itt várd a megoldást, itt nagyon sokan válaszolnak nagyon sok kérdésre, nagyon magabiztos, nagyon nagy marhaságokat, most nem konkrétan a Te kérdésedre értem, mert itt nincs pontos válasz, de sokszor tudományos kérdésekre is, amire van válasz így felelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!