Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rontottam sokat a suliba mert...

Rontottam sokat a suliba mert nincs kedvem tanulni miért? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Sziasztok 4es 5ös tanuló voltam most meg 2-3 az év végim,egy év alatt ennyit rontani...mindig azon jár az eszem hogy haverokkal menjek valahova vagy hogy tv-tnézzek gépezzek és nincs kedvem tanulni hogy vegyem rá magam újra jó akarok lenni

2014. ápr. 13. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
25%

1.Tanulj meg helyesen írni!Szerintem az,aki ennyire durván hibásan ír,az sosem volt jó,úgyhogy hazugságot magadról ne állíts!

2.Senki sem lehet tökéletes.

3.A maximalistáknak rosszabb.

4.Sosem leszel jobb,hogyha ennyire igénytelen vagy és nemtörődöm!

2014. ápr. 13. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbálj kompromisszumot kötni.

Tűzd ki célul magad elé, hogy pl. egy héten mi mindent szeretnél megtanulni, írd le, majd amit megcsináltál a listádról azt húzd ki/tép le, így látod, hogyan haladsz.

Tedd érdekessé a tanulást. Készíts ábrákat a tanultakról, egy kicsit "dolgozd fel", rendszerezd őket.

Legyen a tanulás az első és utána a jutalom pedig a szórakozás.

Ne vond meg magadtól a szórakozást sem. Legyen az a későbbi, mert akkor nem lesz bűntudatot miatta.

A tanulásban kitűzheted célul azt is, hogy valamiből jó jegyet szerzel, pl egy röpdolgozat.

Sok sikert hozzá! :)

2014. ápr. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!