Ajánlana valaki egy olyan oldalt ahol megtudok tanulni disznót vágni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni disznót vágni csak nem tudom hogy milyen oldalakon nézelődjek.2012. jan. 13. 14:39
1/6 anonim válasza:
Netről nem tudod megtanulni,csak olyantól,aki gyakorlott benne.
Nem csak megölni kell a disznót,hanem szakszerűen megperzselni,forrázni, ketté hasítani és feldolgozni. Nem mindegy,hogy hol vagdosod össze! A hurka-kolbász készítés is külön tudomány.
Ha nem a saját házadban,saját magadnak akarsz majd disznót vágni,akkor nem is vághatsz disznót. Azt csak a hivatalos vágóhidakon engedélyezik.
2/6 anonim válasza:
Vegyél egy disznót úgy egy 150 kg -osat hozd el hozzám megmutatom hogy kell levágni.Mert ezt könyvből nem lehet megtanulni.Persze a disznó fele engem illet cserébe.
3/6 anonim válasza:
Nem rosszindulatból,de hova fajul ez a világ,ha az internetről akarunk megtanulni disznót vágni????
Egyébként ez tényleg nem tudod így megtanulni,mi gyerekkoromban rengeteget vágtunk, sokat segítettem,de így sem állnék neki. Szóval keress egy hentest,vágóhidat,akihez többször elmehetsz és lassacskán megtanulhatod!
4/6 anonim válasza:
+ ha beteg de ezt külsőre nemtudod megmondani? Pl valamelyik szerve másképp néz ki stb...Akkor mivan? :S Nem megy az ilyen könnyen
5/6 anonim válasza:
Csak ezt a programot kell megszerezned:
6/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp vegyél "gyakorlati órákat", elméletben nem igazán lehet megtanulni. Érdeklődj ismerőseidnél, ki vág épp és látogass el hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!