Jogos lenne, ha nemet mondanék?
Az osztálytársaim között vannak nagyon sokan, akik imádnak lógni. Néha beteszik a lábukat, de amúgy nem érdekli őket. Vagy érdekli, ki tudja, csak első félévben nem írtak naplót a tanárok és rákaptak nagyon a lógásra. Én mindig ott vagyok. Jó, néha hiányoztam, de akkor is melóztam, mindenesetre ma heccből megkérdeztem ofit, hogy tanárnő, kivehetek egy hét szabit? Halál komolyan azt mondta, hogy csak nyugodtan, maga mindig itt van. Lol. Megvan az anyagom. Mindig mindenből. Nem írok füzetbe, a gépen őrzöm őket és elküldöm magamnak. Szépen meg is szerkesztem, szóval foglalkozok vele, mert érdekel a szak. Folyton elkunyizzák tőlem. Azoknak persze odaadom, akikről tudom, hogy járnak, csak lebetegedtek. Mégis a pofátlan lógósok, akiket látok egy évbe max 3or, látják, hogy ott van az anyag, meg tanárnő is mindig engem kérdez, hogy mit vettünk múlt órán, meddig jutottunk. Erre rögtön jönnek? Hogy az mind az egész? Küldd már át! Meg a jogot is meg a gazdaságot is meg mindent. Egyik osztálytársam, - aki szintén mindig ott van - már rám is szólt, hogy minek adom oda. Nem akartam eddig balhét. Mert akkor az lenne, hogy ne féltsem ennyire a jegyzeteimet, irigy vagyok stb. Nem féltem, csak, ha én is be tudok járni, azt hiszem, más is. Nem olyan nagy fáradság 8tól 12ig bent ülni. De nem akarok balhét. Tudom, ha én mondanám, ez lenne, de múltkor pl ez az osztálytársam mondta erélyesen, hogy nincs meg neki az anyag, én is kértem...Közben megvolt. Szarkavaró, elkényeztetett libák. Ma is megvolt nyitva az egyik anyagom, hogy átküldjem annak a lánynak, aki beteg volt a múlt héten és odajön hozzám, leül mellém, küldd már át...Mondtam, hogy nem szívesen, de átküldöm.
Szóval szerintetek ez így fair vagy mit kéne kamuznom, hogy leakadjanak rólam? Keresztrejtvényt fejtettem?
Az a baj, hogy még tudnám is mondani, mert szoktam. Vagy olvasni. Csak a tanárnő is mindig engem kérdez.
Egyébként attól, hogy bejárok, meg szépen megszerkesztve megvan az anyagom, nem szoktam tanulni. Megjegyzem az órán, mert nem nehéz. Eddig csak a jognál nyitottam ki a füzetem, délután sose ülök le tanulni.
Okjs, felnőtt képzés.
20/l
Ha így beszélsz a lógósokról akkor gondolom nem vagy jóba velük ugye? Ha ez így van akkor ne érdekeljen a véleményük EEEERGÓÓ ne add nekik oda, vagy mondjuk kérj érte egy kevés pénzt.
Azoknak meg továbbra is küldd el akik megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!