Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemet mondanék akkor nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemet mondanék akkor nekem van igazam?

Figyelt kérdés
a barátommal(18) most leszünk egy éve együtt február 14-én és múltkor a haverja megkérte a kezét a bnőjének,és mondta hogy nemsokára vesz nekem ő is egy jegyűrűt,de én nekem ez korai volna nagyon és szívem szerint ez által nemet mondanék,mert 1.részt 16 leszek februárba,és azért 1év az még nagyon kevés szerintem és 18éves koromban is korai volna az eljegyzés :S:S kort és nemet is írjatok légyszí
2010. jan. 9. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Már most mondd meg neki hogy felejtse el a gyűrűt.Jó ég !!! 31F
2010. jan. 9. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jol latod a dolgot, 16/18 evesen ezen meg nagyon felesleges gondolkodni. Mondj nyugodtan nemet, persze magyarazd meg ugy, ahogy ezt itt ilyen eretten megtetted. Ez nem egy verseny, ha a baratja megtette, attol neki meg nem kell. Magyarazd el, hogy ettol te meg szereted, hogy ne erezze rosszul magat. A helyedben en mihamarabb felhoznam a temat, es nem varnek, amig elottem terdel egy gyuruvel a kezeben.

25/N

2010. jan. 9. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy kiakad majd, de szerintem igazad lenne. Honnan a fenéből kéne tudnod, hogy még egy év múlva is ilyen jó lesz a kapcsolatotok? Szerintem beszéld meg vele, hogy ez még nagyon korai.
2010. jan. 9. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai még.mond meg neki hogy várjon még vele
2010. jan. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!