Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A filmekben a helyes csávó randit akar, a csaj meg visszautasítja, erre a fiú mindent megtesz. Veletek megesett már ilyen? Miért mondanék nemet ha dögös a pasi?
A film az film, a valóság meg az élet. Amúgy biztos vannak esetek, amikor a valóságban is nemet mondana egy lány egy szexi pasinak. pl, mert.
1. Van már párja
2. Kelleti magát; élvezi, hogy szivathat egy pasit
3. Mivel relatív a jó pasi kifejezés, talán neki épp nem az esete (pl. nekem az Isten sem magyarázná meg, hogy Brad Pitt jó pasi...)
4. Női logika = 0
21L
Hát én próbálkoztam, sokáig és még csak egy normális nemet sem kaptam. A lány egyszerűen élvezte, hogy valaki kapar utána aztán mikor már kellemetlen volt neki jött a "ne zaklass" és a "legalább beszéljünk"-ra a "nekem nincs mit mondanom" és a "nem érdekel mit vergődsz".
Írtam verseket, volt virág több romantikus film is kijött volna abból amit műveltem. Többnyire bejövök a lányoknak (kaptam már sok pozitív visszajelzést) és kedves vagyok. Tipikus jófiú, de az ilyenek többnyire pofára esnek.
előfordul, én leráztam egy srácot félig-meddig, mondjuk a "nem" szót nem mondtam ki de nem foglalkoztam vele, utána igyekezett nagyon szegényke (de ez csak utólag derült ki :S:D)
pedig én csak azért kerültem egy picit mert akkor még valaki más is tetszett és bizonytalan voltam.. de aztán megváltoztak a dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!