Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam a pasim egy csaj miatt? Helyes ez?

Figyelt kérdés

lány vagyok és van egy lány akit kb. 1-2 hónapja ismertem meg egy buliban.nagyon jóban lettünk és azóta együtt járunk mindig bulizni.viszont egyik este nagyon berugtunk egy házibuliban és bevonultunk az egyik szobába ahol történt 1-2 dolog.igazából nagyon élvezük.másnap ezt megbeszéltük és arra jutottunk h mind a ketten 'úgy' szeretjük egymást,viszont mindkettőnknek van barátja.de azóta nem tudjuk egymást kiverni egymás fejéből és rendszeresen vagyunk együtt.arra jutottunk h dobjuk a pasijainkat és akkor végre lehetünk tényleg együtt.szerintetek ez így helyes?vagy egyszerűen csak ne törődjünk ezzel?ezt már egyszer megpróbáltuk de hát 1 napig bírtuk.most mit tegyünk?a barátom már nem is izgat fel annyira mint régen..

21/L

2009. dec. 30. 00:57
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
csináljatok egy 4-es partit :D:D
2009. dec. 30. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold át jól,hogy mit akarsz!Mert ez lehet,hogy valami fellángolás csak...!De ha úgy döntesz,hogy a csajt választod,akkor ne szégyelljed mert van ilyen!A pasid tutira nem fog hinni a fülének mikor meg tudja,hogy egy lány végett hagyod ott.........!

21/L

2009. dec. 30. 01:14
 3/10 anonim ***** válasza:
tisztességesebb ha előtte lezárod az előző kapcsolatodat és úgy kezdesz újba. de nem biztos hogy a srácoknak el kéne mondani hogy egy csaj miatt lett vége... férfiúi büszkeség...
2009. dec. 30. 01:28
 4/10 anonim ***** válasza:
ne csináld!!!
2009. dec. 30. 02:05
 5/10 anonim ***** válasza:
csináljatok egy gruppent hátha a pasik is összejönnek XD
2009. dec. 30. 02:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szeretik a ffiak a sört...

"A sör nem hagy el egy másik sörért..."

2009. dec. 30. 07:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg anyádat, hogy ő mit szólna hozzá...-.-"
2009. dec. 30. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Írj privit, szervezek egy ötös gruppen partit! Ti négyen, meg én! :P
2009. dec. 30. 10:59
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:
Pff..szerintem ez ilyen fellángolás aminek nem is hosszú idő alatt vége lesz, hidd el, jó eséllyel meg fogod bánni.
2009. dec. 30. 11:40
 10/10 kolosszus22 ***** válasza:
Ennek úgy is az lesz a vége, hogy most ellesztek egymással egy darabig, aztán az egyikőtök életébe megint belépne egy férfi és a másik meg majd koppan. Ez szinte biztos!
2009. dec. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!