Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korán van vagy idejében van a járás? Én:13-14/F a csaj szinténennyi.
Szerintem ilyenkor már lehet.
Ez okoz gondot ,ha egymás miatt elhanyagoljátok a tanulást és egyéb elköteleztségeitekett, ha romlanak a jegyeitek.
A barát/nő nem kifogás. A szülők is bejárnak dolgozni, és nem egymáson lógnak napi 24 h-ban.
Másik: a szexuális kapcsolat. A szexet pedig azért nem javasolják ilyen fiatalon, mert NINCS 100%- os fogamzás gátlás!
A szex csak akkor lépjen be az életetekben, ha ennek tudatába vagytok, és ha tudtok egy gyerekkel mit kezdeni már. Gyerekként abortuszt vagy szülést átélni nem épp szerencsés dolog, a lelki következményekről nem is beszélve.
Viszont a fentieket betartva, ok, a dolog. Valamikor nektek is el kezdeni a dolgot. :)
ne szívd mellre kedves utolsó...
lehet h ők most kezdik de az ilyen fiatal kapcsolatoknak az lesz a vége h a lányok 20 évesen kiélt r*bancok lesznek... neked meg 20 év után lesz egy intelligens barátnőd :)
Nem nyugi mindenkinek! Tartok mértéket! Am a válaszok a kommentekre:1.:Nem fog a tanulás rovására se menni.
2.:Nem akarunk szexelni. :) (mindketten normálisak vagyunk és tudjuk h hány évesek vagyunk és azt is hogy yhány évesen lehet szexelni)
3.: Amit én járás alatt értek: Csók, kézenfogva sétálás... stb. ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!