Matek felmentes kene, de hogyan?
Nagyon rosz vagyok matekbol. Alsos 2.-os korom ota atrugdostak egy kettesel. Potvizsgaztam is mar belole evet is ismeteltem mivel keptelen vagyok felfogni/ertelmezni a feladatokat :'( gyakorlok de nem megy. Jartam mar tanarhoz de akkor sem ertettem mit miert meg hogyan. A szuleim megint tanarhoz akarnak kuldeni de szerintem csak penz kidobas. Mondtam nekik hogy megkene probalni ezt a felmentes dolgot de nem vesznek komolyan. Azt hiszik hogy csak szimplan nem ertek egy-ket dolgot. De en tudom hogy ez remenytelen. 1.00 az atlagom....
16/L
Ha jól tudom ezzel valami pszichológushoz kell menni, aki felméri a képességeid, aztán ad egy papírt arról hogy diszkalkuliás vagy. Ha a szüleid nem mennek bele hogy szakorvoshoz forduljatok ezzel a betegséggel, akkor fogd meg magad és menj el egyedül.
Dyscalculia a számolási nehézség neve. Itt lehet jelentkezni egy vizsgálatra, amiből kiderül valós-e a probléma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!