Matek felmentés?
Figyelt kérdés
Mit kéne tennem hogy matekból felmentést kapjak? Mindig is gyenge voltam, de valahogy mindig átmentem kettessel. Valahogy nem tudom felfogni akárhányszor akárki magyarázza el, de már undorodok is az egésztől. Idén 10 v. 11 eggyesem van mindösszesen. Minden másból viszonylag jó vagyok 3as-4es-5ös. Továbbtanulni csak olyan helyre szeretnék ahol a közelben nincs matek. Egy matek felmentést szeretnék, hogy emiatt ne kelljen háromszor járnom a 12.-iket. Mit kéne tegyek?2014. márc. 11. 19:06
1/3 anonim válasza:
Nem fogsz kapni felmentést, csak mert azt szeretnél :D
Ülj le és tanuld meg. Nem te vagy az egyetlen, akinek nehéz.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha ennyi lenne már megtettem volna :) Nem tartom magam egy buta embernek egyébként. Csak igen a matek nehezen megy és emiatt nem szeretnék még1 évet itt bénázni mikor úgy se akarok semmit kezdeni a matekkal.
2014. márc. 11. 20:31
3/3 Maglódi. válasza:
Matek alol csak orvosi utasítássla menthetnek fel. És ez sem biztos, hogy érdekli az iskoládat mivel egyik osztály társam is felmentett matekból de középiskolában már nem nézik a felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!