Nagyon félek a kisérettségitől (? )
Figyelt kérdés
Tizedikes vagyok és lesz kisérettségi az éven. Tavaly nem volt. Irodalom, nyelvtan, töri. A matekot meg az angolt nem tudom még, hogy lesz-e. Én nagyon félek tőle mert egy témazárót se tudok megtanulni kettesre mert én csak magolva tudok tanulni. Bele kell néznem párszor ahhoz, hogy tudjam miről van szó. Ha nekem címeket ad meg az biztos, hogy egy szót se fogok tudni. Mit tegyek? Szerintem most fogok megbukni.2014. márc. 24. 18:00
1/3 anonim válasza:
Pedig a töri az tényleg nem nehéz, főkleg még tizedikben
Ismételj át mindent és menni fog
2/3 anonim válasza:
Meg ez még nem fog semmibe beleszámítani, gyakorlásnak pedig jó
3/3 A kérdező kommentje:
Annak nem nehéz akit érdekel. Velem az a baj, hogy ha valami nem érdekel azt egyszerűen nem tudom megjegyezni. Tanulni úgy szoktam, hogy mindig dolgozat előtti este mert akkor másnap még emlékszem rá, de 2-3 nappal később már egy szót se tudnék mondani. Egyébként ha nem érem el kisérettségin a kettes szintet akkor megbuktat.
2014. márc. 27. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!