Ki vagyok keszulve a tanulastol; mit tegyek? Felek, hogy a tobbi viszgam nem fog sikerulni
Mit tanulsz hogy ennyire nehéz? Hanyad éves vagy?
Nekem 10 tárgyam van, csak kettő van hátra, minden nap dolgozok egyetem mellett, én is kivagyok, de azért ennyire nem, mint te. Nem tanultál év közben? Hogyhogy nincsenek meg a jegyzeteid?
"Mit tanulsz hogy ennyire nehéz?"
Minden nem büfé-ruhatár egyetemi képzés ennyire nehéz. Egy normális szakon ekkorák a követelmények. Továbbá évközben egyetemen nem lehet, de nem is érdemes két tárgynál többre tanulni évközben, a zh-kat leszámítva.
Kedves kérdező, te viszont ne vedd ennyire komolyan az egyetemet, mert ki fogsz készülni idegileg.
Mire jársz? Hány hét van még vizsgaidőszakból? Miből voltál eddig vizsgázni? Hogyan tanulsz stb. Próbálok segíteni.
igen, kulfoldon.
Van olyan tantargyam, ami 4 vizsgabol all. Osszesen 11 vizsvam van, ebbol megirtunk 6ot(amibol az egyik nemet volt es nem sikerult), tehat visszavan 5 vizsgam, de a baj az, hogy egymas utan van 4 vizsga, ra 4 napra meg az utolso.
A legnagyobb problemam az, hogy nem szeretnem, hogyha a csaladom es a rokonaim csalodnanak bennem, hogy meg rendesen a vizsgaimat sem tudom letenni :( annyira szegyelnem magam.
Hogy tanulok? Az utobbi idoben reggel10-11tol este 6 ig(utana mar egyszeruen nem birok tanulni)
Mimt mondtam 4 vizsgam lesz egymas utan jovoheten, de eddig 2bol sikerult valamennyit tanulni(abban sem vagyok biztos, hogy ezek sikerulni fognak)
"Az utobbi idoben reggel10-11tol este 6 ig"
Nem tudom, hogy ez a tanulás mennyire intenzív, de 7-8 óra tanulás egy nap, nekem baromi kevésnek tűnik. Jó én orvosira járok, de én déltől szoktam hajnali háromig tanulni (11-kor kelek) Persze az effektivitás változó, de 10-11 óra tiszta tanulás biztos van benne. Ha fáradt vagy a koffein segít. Egy bögrébe két filter Earl Grey csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!