Mit tegyek? Félek a matektanáromtól!
Figyelt kérdés
Nagyon hülye vagyok matekból. Ismerősünk matektanár, így elvállalta hogy foglalkozik velem ingyen matekból. de sajnos nagyon ordítozik velem ha valamit nem tudok. tudom hogy nem kéne sajnáltatom magam, hisz nagyon tisztelem hogy foglalkozik velem ingyen, de nagyon félek tőle. egy héten 3x megyek akkor is 2x 1 órát egy nap. Anyukám megért engem de nem akarja hogy megsértsük azzal hogy nem megyek hozzá többet, pedig ő foglalkozik velem, ebben pedig sajnos eggyetértek :( Mit tegyek?2014. jan. 3. 20:20
1/2 anonim válasza:
Keress más tanárt. Lehet, hogy pénzt kér, de ha nem ordítozik Veled és Te nem félsz Tőle, akkor az minden pénzt megér. Még talán arra is rájössz, hogy nem is olyan nehéz az a matek....
2/2 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy a tanítási stílusa bánt, pl. az, hogy ordítozik veled, nem esik jól. Ha erre elkezd pofákat vágni, akkor ott kell hagyni a francba, és keresni kell másik tanárt.
Hová valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!