Megbuktam és potvizsgára kell mennem, mit tegyek ha nagyon
félek? (Szöveg lent)
Figyelt kérdés
Hogy is kezdjem... Megbuktam matekbol . A szuleim megtudták és tanárt fogadtak . Sokat tanultam tölle de nem tudom hogy át -e megye potvizsgán. Mit csinláljak ? 5 nap és pot vizsga szerintetek átmegyek vagy csak tul reagálom és nem izguljak annyira? Normális válaszokat pls!
Ha eddig rendesen készültél, akkor nem lehet probléma. Biztosan át fogsz menni, hiszen nem gondolnám, hogy a magántanárod nem készített fel, esetleg tájékoztatta a szüleidet folyamatosan, hogyan is állsz. Átveszel az utolsó napokban mindent, és sikerülni fog. Próbálj meg nem nagyon izgulni, mert az sokat ront a dolgon, esetleg leblokkolhatsz, és nem fog eszedbe jutni sok minden, még ha amúgy tudod is. Állj úgy a dolgokhoz, hogy felkészültél és menni fog. Légy magabiztos!:)
2013. aug. 22. 10:22
3/15 anonim válasza:
Ha rendesen és lelkiismeretesen készültél biztosan sikerülni fog. Hajrá!
2013. aug. 22. 10:22
4/15 anonim válasza:
Én csak azt csodálom, hogy magyarból átmentél.. durva hibáktól hemzseg ez a néhány mondatod is.
Na mindegy.. a pótvizsgán általában az a cél, hogy átmenjen a diák, itt legtöbbször engedékenyebbek, segítőkészebbek a vizsgáztatók.
Ha látják, hogy tényleg készültél a pótvizsgára, az már egy jópont. Persze ha ugyanúgy nem tudsz semmit, mint év közben, akkor nincs mit tenni; a semmire még jóindulattal sem engedhetnek tovább, úgyhogy valamit azért mutatni kell.
2013. aug. 22. 10:31
5/15 anonim válasza:
Most komolyan a fórumozóktól kérdezed, hogy átmész-e a vizsgán? Ezt csak a te tudásod alapján sejtheted.
Amúgy mitől félsz jobban, hogy a szüleid mit szólnak, vagy hogy átmész-e?
2013. aug. 22. 10:41
6/15 anonim válasza:
Magyarból nem buktál meg véletlenül?
2013. aug. 22. 10:55
7/15 anonim válasza:
Háromszor buktam meg matekból és mindháromszor átmentem. Nem csak azért, mert egész nyáron magántanárhoz jártam, hanem azért is, mert a pótvizsgán nagyon jó fejek voltak a tanárok. Ne félj, semmi érdekük abban, hogy megbukj, nem erre mennek. Aki igen, az nagyon aljas, de szerencsére ebből kevesebb van.
2013. aug. 22. 10:58
8/15 anonim válasza:
Hányadikos vagy most?
2013. aug. 22. 11:26
9/15 anonim válasza:
Szia cica (mindenkit cicazok,bocs)
Nem kell izgulni. Engem is megvagtak matekbol, de ugy gondolom, ( mivel egesz nyaron tanultam ra, es a matektanarnomhoz is jartam)hogy a tanarnak nem erdeke, hogy megbuktasson minket. Szoval draga, irj magadnak feladatokat, oldd meg oket, es ellenorizd le. Allj hozza ugy a dolgokhoz, hogy biztosan menni fog.
Ha szeretnel tanacsot kerni, vagy csak beszelgetni, irj privatot.
Sok sikert kivanok :)
2013. aug. 23. 18:57
10/15 A kérdező kommentje:
Most 7 edikes vok ... És 8 adikos lennék de félek hogy át-e megyek segiccsetek Pls :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!