Félek a kollégiumtól! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jövőre koleszos leszek, de már most félek. Szeretnék ebbe a suliba járni, de nagyon messze van, szóval ne írjátok lécci hogy menjek más suliba vagy legyek bejárós. Nem vagyok antiszoc, társasági ember vagyok, csak kicsit visszahúzódó, alkalmazkodni tudok, szeretek ismerkedni. Félek, milyen lesz a családtól távol, bírni fogom e a megpróbáltatásokat, megszokom-e hogy sosem lehetek egyedül, tudok -e aludni, tanulni. Ha rossz szobatársam lesz?:s Köszönöm a válaszokat, véleményeket előre is, elsősorban tanácsokat várok aki esetleg koleszos és hasonló cipőben járt... Bíztassatok :)2014. jan. 14. 18:31
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és hozzávenném még, hogy félek hogy nem jó a kaja és éhen maradok vagy ellopják, meg a zuhanyzó, wc...:|meg lehet szokni az ilyesmit is?
2014. jan. 14. 18:33
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj, mindenki fél az elején, ez természetes. Meglehet szokni, sőt meg is lehet szeretni, ez egy teljesen más világ. Itt már magadról kell gondoskodnod, el tudsz különülni a szüleidtől és ez fontos dolog! Ne félj nagy buli lesz!:)
3/6 anonim válasza:
Jovore en is koliba megyek, de ne izgulj tuti jo lesz! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ez bíztató, szerencsére sok embertől hallom ezt és megnyugtat de akkoris vannak bennem kételyek. ha szeretnétek beszélgetni írjatok nyugodtan:) az biztos hogy izgi lesz:D
ja, és egyébként középsulis, mielőtt valaki kérdezné!
2014. jan. 14. 18:51
5/6 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam vele kb. 9 éve :D Nagyon nem akartam, de muszáj volt. A kaja nem volt mindig jó, de ugye 1)tudsz venni 2)ha többen eszitek ugyanazt a szart akk könnyebben lecsúszik :D Szobatársak már más kérdés, van olyan mindig akinek éjjel nappal be nem áll a szája és úgy vele harcoskodni,h aludjon már vagy maradjon csendben, de idővel összelehet szokni kb. akárkivel, ha nem akkor meg még mindig ott van a lehetőség,h megpróbálj új szobába kerülni. Meg a felsőbbévesektől sem kell tartani, hanem inkább próbálni kijönni velük, mert különböző szituációkban ők is segíthetnek. Én így utólag azt mondom, a kolis évek voltak életem legszebb évei.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is:) jó olvasni az ilyet, remélem, én is így gondolok majd vissza rá.
2014. jan. 14. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!