Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha már egyszer...

Szerintetek ha már egyszer váltottam szakmát még egyszer megtehetem úgy hogy ingyenes maradjon?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok nem tudtam eldönteni hogy mi legyek.

Három szakma iránt érdeklődtem leginkább , de rájöttem hogy nem azt szeretném csinálni egész életemben.

Tudom , hogy sokan most azt gondolják hogy nem tudom mit akarok az élettől de ez hülyeség , mert tudom mit is szeretnék!!!

Csak abban nem vagyok biztos hogy következő szakma is ingyenes lenne-e,mivel az előzőt nem fejeztem be.

Tisztában vagyok vele , hogy 22 éves koromig ingyenes ,csak azt nem hogy ez szakmaváltásnál is érvényes-e. ? (az ingyenesség)

2014. márc. 23. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az ingyenesség alatt a tandíjmentességet érted akkor 23 éves korodig annyi szakmát tanulsz ki amennyit akarsz, nappali tagozaton tandíjmentes.
2014. márc. 23. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem , és ha egy félévben már másodjára szeretnék szakot váltani az ugyan úgy érvényes , vagy is ingyenes?

Mindegy mennyit váltanék 23 éves korom előtt mindegyik ingyenes lenne?

De az már biztos hogy az új fajta rendszer szerint kell, feltéve ha az új szak 2 vagy 3 éves.

Vagy is hogy nem vagyok még tisztában azzal hogy ugyan úgy folytathatnám ugyan attól az évtől vagy 9. lenne-e újra. ??

2014. márc. 23. 14:36
 3/3 anonim válasza:
Valójában 21 èves korodig tanulhatsz ingyen, nappali tagozaton. Hogyha nem vègzted el egyik szakmát sem, akkor ingyenes a suli.
2014. márc. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!