Egyetemen (ELTE) ezt megtehetem, ha buktam egy tárgyat?
Figyelt kérdés
Nem sikerült egy tantárgyam, amiből nincs keresztfélév, így csak ősszel vehetném fel, az erre épülő analízissel csúsznék egy évet.
Azt megcsinálhatom, hogy most felveszem a tavaszi félévre az analízist másik karon, és itt beszámíttatom? Akkor ősszel meg tudnám ismételni a most bukott tárgyat, de közben az anal nem csúszna.
Ilyet lehet?
2014. jan. 28. 21:15
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a tanulmányi osztályon.. De valószínű nem fogják elfogadni.
2/4 anonim válasza:
Esetleg kérhetsz előfeltétel gyengítést, de szinte biztos, hogy nem fogják megadni. Egyébként melyik szakról van szó?
3/4 A kérdező kommentje:
Proginfó
2014. jan. 29. 11:25
4/4 anonim válasza:
Valahogy sejtettem. Hát Simon tanár úr nem fog előfeltétel gyengítést adni, az biztos. (páran kértek már nála előfeltétel gyengítést analízis 2-ből - egyszerre szerették volna felvenni az anal1 vizsgakurzust és az anal2-őt - de természetesen elutasította, és Neptun körüzenetet is küldött, hogy az anal2 csak legalább 2-es anal1 vizsgajegy birtokában vehető fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!