Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgakurzust kell felvennem...

Vizsgakurzust kell felvennem a következő félévben így csúszok egy félévet? (ELTE)

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ, h épül-e rá valami. ha mondjuk csak gyenge előfeltétele egy másik tárgynak, ami szintén abban a félévben indul, mint ez, akkor fel birod venni :)
2014. jan. 24. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Elsőhöz kiegészítés: ha gyenge előfeltétel, és fel tudod venni azt, ami rá épül a vizsgakurzusként felvett órádra, akkor arra figyelj oda, hogy az előfeltételből előbb vizsgázz le. Ha azon is buksz, akkor mindazokból a tárgyakból, amelyek erre épülnek, nem kapod meg a jegyedet/nem vizsgázhatsz.
2014. jan. 24. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi:) szóval akkor nem jelent csúszást?
2014. jan. 24. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ember! Ha nem tudjuk, hogy épül-e rá valami és ha igen, akkor fel tudod-e venni a kettőt párhuzamosan, akkor honnan a vérből tudjuk?? Próbálj már meg felnőttként viselkedni és utánakeresni ennek magadtól a mintatantervben, de minimum az iskoládtól megkérdezni.
2014. jan. 24. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
-.- már megkérdeztem, de köszönöm a korrekt válszt..
2014. jan. 24. 14:24
 6/6 anonim válasza:
Nem. Ha csokifudzsival dobálod meg a mit tudom én kit.
2014. febr. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!