Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megtehetem? (Érettségi)

Megtehetem? (Érettségi)

Figyelt kérdés

Idén érettségizem, és még szükségem van 50 pontra mindenképpen, amit kétféleképpen szerezhetnék meg: Emelt érettségi vagy SZÉTV helyezés. Az utóbbiban bízom, azonban annak az eredménye jóval az érettségire jelentkezés határideje után jön meg, ha érek el helyezés akkor nincs szükségem az emelt érettségire, ha nem érek el helyezést akkor sajnos van.

Megtehetem-e azt, hogy ugyanabból a tárgyból jelentkezek közép és emelt szinten is érettségizni ugyanabban az érettségi időszakban, és a verseny eredményétől függően arra megyek el amelyik szükséges?

2014. jan. 6. 15:47
 1/2 reptoid ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 6. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem bizony. Korábban kellett volna gondolkodni, ősszel még mehettél volna középre előrehozottan, és akkor lehetne kettő is. Viszont ha tényleg joggal reménykedsz a SZÉTV helyezésben, akkor nem okozhat olyan nagy gondot egy normális eredmény elérése emelt szinten!
2014. jan. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!