Már a féléven is régen túl vagyunk, de még mindig nem érkezett meg a diákigazolvány! Hol lehet utánanézni, panaszt tenni?
Szia!
Mi anno októberben adtuk le az igényünket, s májusban érkezett meg az igazolvány...én már azt hittem, hogy soha nem fog megérkezni, de mégis :)! Picit várj még, aztán ha nem érkezik meg, akkor a suli titkárságán kérdezz utána, mert én úgy tudom, hogy ők intézik már a diákokkal kapcsolatos ügyeket (ott biztos meg tudják mondani, hogy kit kell keresni ez ügyben).
Én itt néznék először utána.
Könnyen lehet, hogy volt valami elírás az igénylésben, vagy nem írtad oda a második neved, a rendszerben ellenben ott van, a lakcímednél van valami karakter eltérés (12.a vs 12/a), egyéb hasonló apróságok. Az ilyenek könnyen megakasztják a rendszert hónapokra, míg oda-vissza küldözgetik az aktáidat, aztán végül eljutnak hozzád, hogy valamit javítani kéne.
Szia! :)
Én most vagyok elsős a gimiben és mi tavaly júniusba csináltattuk meg a papírt, utána le lett adva a suliba, onnantól az Ő kezükben volt.. Mégis otthonra kapták meg a többiek a diákot. A suli küldi el egységesen általában, de van ahol a sulinak semmi köze hozzá vagy csak így leadják, de semmi más. Nekem az egészet elcseszték, újabb szenvedés következik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!