Érvénytelen lehet a felvételi jelentkezésem, ha miután már régen befizettem a 9000 forintot még mindig azt mutatja, hogy hátralékom van?
Figyelt kérdés
#e.felvételi
2014. febr. 20. 19:21
1/7 A kérdező kommentje:
A bizonylatot feltöltöttem, és a hitelesítő adatlaphoz is csatoltam.
2014. febr. 20. 19:23
2/7 anonim válasza:
emlékeim szerint tavaly nekem is később jelezte a felvin, hogy befizettem, nem azonnal, de azért más is erősítse meg
3/7 anonim válasza:
Ha határidőig befizetted (ill. tudod bizonyítani),
nem lehet gond (elvileg)-
4/7 anonim válasza:
Ha mindent úgy csináltál, ahogy leírtad (befizetted, feltöltötted, csatoltad), akkor semmi gond. Sokkal később fogják ezt neked átírni, mivel többezer emberével kell foglalkozniuk. Ha májusig nem írják jóvá, akkor aggódj. Nekem ha jól emlékszem, tavaly áprilisban lett zöld és kipipálva.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. febr. 21. 18:26
6/7 anonim válasza:
még nekem is azt jelzi, hogy hátralékom van, pedig rég befizettem és feltöltöttem az igazolást.
7/7 anonim válasza:
nem tudom, te hogy állsz, de nekem még csak most írták jóvá :) én is paráztam, de minden rendben van már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!