Szóbeli felvételinél jó ha ezt mondják?
Figyelt kérdés
El mentem ma szóbeli felvételire azt mondák hogy majd ki értesitenek ez most jó vagy rossz?Másnak más mondtak meg kérdeztem tőbb embert is2014. febr. 20. 18:46
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen jó, ezt kell mondaniuk.
Nem mondhatnak semmi olyat, hogy felvesznek vagy nem. Sőt, nem is tudják, hogy felvesznek-e.
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy majd később kapod meg az eredményt. Amúgy meg hiába sikerül jól a szóbelid, írásbelin biztosan elvérzel az írásképed alapján.
3/9 A kérdező kommentje:
44 pomtos lett a magyar felvételim szoval kús az írásomról minek irjak itt helyesen áruld már el te pőcs?
2014. febr. 20. 19:01
4/9 anonim válasza:
Hoppá. Máris sajnálom, hogy válaszoltam neked, és időt pazaroltam rád.
5/9 anonim válasza:
Ilyen fszfej hozzáállással maximum kocsisnak vennének fel, csak az a rossz hír, hogy ma már nincsenek kocsisok.
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó ezt kinek irtad?
2014. febr. 21. 08:24
8/9 anonim válasza:
Miért beszélj helyesen? "A mesebeli árva gyermek a magyar nyelv. Még az ág is húzza." Csak gondolkodj el a jelentésén.
9/9 anonim válasza:
"44 pomtos lett a magyar felvételim szoval kús az írásomról minek irjak itt helyesen áruld már el te pőcs?"
Mondjuk azért, mert elvárod, hogy idegen emberek szívességből segítsenek neked. Az lenne a minimum, hogy megtiszteled őket azzal, hogy igényesen írsz és fogalmazol.
Üdvözlettel:
a "pőcs"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!