Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegyellem megint otthagyni...

Szegyellem megint otthagyni az egyetemet, de kikeszulok; mi legyen?

Figyelt kérdés

Mar 1x hagytam ott egyetemet. Ez nekem nem megy, tul nagyok az elvarasok, nincs motivaciom. Minden nap idegesen megyek be az egyetemre, utalom, amit csinalok, a szuleimnek mar nem merek semmit mondani.

Erre ratesz meg 1 lapattal, hogy a lakotarsaimnal mindig van fenn valaki(vannak fenn valakik), reggel van, hogy nem tudok kimenni reggelizni, a furdoszobaba, mert reggel furodnek, nekem meg be kell erni az egyetemre, este azt kell lessem, hogy mikor mehetek ki vacsorazni, hogy mikor nincsenek kinn.

Az egeszbol elegem van, soha nem tudom magam kipihenni, mert reggel mar csapkodjak az ajtokat, a villanykapcsolot.

2014. márc. 5. 07:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem lehet felevet lezarni csak egesz evet, es csak akkor, ha minden vizsgam megvan. Nekem pedig a 6 vizsgambol 2 van meg :(

Amugy allami helyen vagyok, szoval nem kellene visszafizessek semmit.

Hogy miert nem koltozok el? Azert, mert lenyegeben nincs kivel, mindenkinek megvannak a lakotarsai, es en nem szeretnek senkivel egy szobaban lakni, mivel egy lakasban is eleg masokkal egyuttelni.

2014. márc. 5. 12:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

És nem voltál utóviszgán?

Úgy tudom ugyanabban a vizsgaidőszakban legalább

egyszer lehet vizsgát ismételni

2014. márc. 5. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Zárd le a félévet és utána jelentkezz át másik egyetemre/ fősulira, ugyanarra a szakra (pl. Debrecen, Szeged)"

wtf?? honnan tudod, hogy épp nem a debreceni vagy a szegedi egyetemre jár most?

és miből gondolod, hogy a debreceni vagy a szegedi egyetem könnyebb, mint a többi?

esetleg jól gondolom, hogy valami pesti sznob vagy, aki azt képzelni, hogy minden pesti egyetem jobb és nehezebb, sőt csak azok léteznek?

2014. márc. 5. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!