Szegyellem megint otthagyni az egyetemet, de kikeszulok; mi legyen?
Mar 1x hagytam ott egyetemet. Ez nekem nem megy, tul nagyok az elvarasok, nincs motivaciom. Minden nap idegesen megyek be az egyetemre, utalom, amit csinalok, a szuleimnek mar nem merek semmit mondani.
Erre ratesz meg 1 lapattal, hogy a lakotarsaimnal mindig van fenn valaki(vannak fenn valakik), reggel van, hogy nem tudok kimenni reggelizni, a furdoszobaba, mert reggel furodnek, nekem meg be kell erni az egyetemre, este azt kell lessem, hogy mikor mehetek ki vacsorazni, hogy mikor nincsenek kinn.
Az egeszbol elegem van, soha nem tudom magam kipihenni, mert reggel mar csapkodjak az ajtokat, a villanykapcsolot.
Miért nem tudsz a többiekkel együtt reggelizni, vacszizni? Miért nem osztjátok be a fürdőszoba rendjét, hogy kinek mikor sürgős?
Ha nem megy hagyd ott, de ne újabb egyetemet kezdj, hanem valami könnyebbet.
Reggelizz korábban.
Kicsit úgy érzem, nem megy az egyetem, és ezért a lakótársaidat hibáztatod. Vagy keress másik albérletet.
1. Kommunikáció. Talán ha nem magadban (meg gyakorin) puffognál, hanem normális hangvételben elmondanád a problémáidat a lakótársaidnak, változna a helyzet.
Na meg a szüleiddel sem ártana beszélni.
2. Ha annyira nem bírtok közös nevezőre jutni, keress másik albérletet.
3. Nem hiszem, hogy ezeknek a problémáknak oki szerepe lenne abban, hogy nem megy az egyetem. Inkább nem megy az egyetem, emiatt frusztrált vagy, és olyan dolog is idegesít, amit alap esetben lehet, hogy simán elnéznél.
Egyáltalán minek jelentkeztél egyetemre? Mi értelme végigküzdeni magad rajta, ha úgy sem érdekel, tehát nyilván nem azon a területen akarsz majd elhelyezkedni?
Nézz szét és keress olyan szakmát, OKJ-t, ami érdekel.
Hát ha nem megy, akkor nem megy. Nem a világ tragédiája, ettől még lehetsz milliárdos :) Szüleidnek meg kell ezt érteni. Idegbeteget emiatt ne csinálj magadból.
Ahogy előttem írták, valószínűleg a stressz miatt idegesítenek a lakótársaid. Ha meg nem, akkor egyszerűen költözz el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!