Mióta visszamentem fősulira nappalira, azóta egyszerűen rohadtul szégyellem hogy újra iskolába járok, és nem tok olyan filmet nézni ami iskoláról szól. Mit lehetne tenni?
25 vagyok, és az osztálytársaim átlagban 18-20 évesek. kilógok közülük mind fizikailag, mind gondolkodásban.
F
Én is lassan kezdem szégyellni, hogy egyetemre járok, tudom hogy hülyeség de így van. Az előző szakomon szinte mindenki 20 felett volt még 29. éves csoporttársam is volt. Amit idén kezdtem ott pedig mindenki 19-20. éves.
Fogalmam sincs mit lehet tenni, majd túllépünk rajta.
25L
"Akkor mi a probléma?"
Én gondolkoztam azon, hogy ha az 5. évvel fiatalabb csoporttársam van, akkor én az életemből már 5. évet elpazaroltam mert ugyan ott vagyunk. Persze ez sem teljesen igaz.
Ezen valóban fölösleges fennakadni.
Inkább örülj annak, hogy tanulsz!
(Nekem mondjuk pont fordított a helyzet én mindenhol a legfiatalabb vagyok szinte. 21 évesen idén kezdtem az MSc-t. Hülye érzés ez is, de inkább csak büszke vagyok magamra. Mondjuk dolgozni furcsa lesz, ha esetleg vezető pozícióba kerülök, akkor érdekes lesz nálam jóval idősebbeknek dirigálni, pedig erre reális esély van.)
"Én gondolkoztam azon, hogy ha az 5. évvel fiatalabb csoporttársam van, akkor én az életemből már 5. évet elpazaroltam mert ugyan ott vagyunk."
- Ez marhaság. Az életutadat nem az határozza meg, hogy mikor jársz egyetemre. Ennyi erővel egy nulla ember, aki egyáltalán nem diplomázik le. Másrészt valószínűleg volt lehetőséged olyanra az 5 éved alatt, amelyre meg a fiatalabbaknak nem. Hacsak nem otthon ültél és gépeztél.
"Hacsak nem otthon ültél és gépeztél."
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!