Honnan tudom, hogy sikeres volt a banki átutalás E-Felvin? Átutaltam a pénzt, de mikor visszamentem a Fizetés oldalra akkor ezt írta ki?
"Figyelem! Ön korábban belépett a befizetési oldalra, de a tranzakciót megszakította. A biztonságos adatkezelés - és legfőképpen az akár duplikált befizetést is eredményezhető párhuzamosan elindított tranzakciók megakadályozása - érdekében a megszakított tranzakciót a banki adatbázis eltárolja. Az erre vonatkozó bejegyzést csak meghatározott idő elteltével - akár egy teljes nap is lehetséges - törli a bank, vagyis ezen időszak alatt nem tudja újra elindítani a tranzakciót. Kérjük, tehát, hogy térjen vissza az oldalra később!"
Ha egyszer átutaltam, akkor hogy szakítottam meg? Mikor a végén visszaküldött a Kifizetések oldalra és írta, hogy ha nem frissül az oldal akkor kattintson valahova, nem kellett volna elmennem az oldalról? meg kellett volna várni míg frissíti magát?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!