Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan maradtok ébren sokáig,...

Hogyan maradtok ébren sokáig, ha rengeteget kell tanulnotok egy vizsgára?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki, milyen módszer vet be annak érdekébe, hogy az éjszakázás jobban menjen és ne bóbiskoljon el.
2009. dec. 7. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mosd meg az arcod és menj ki a hidegre és gyere vissza.
2009. dec. 7. 01:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénfüggő! Nekem a kávé, és a pezsgőtabletta segít. A volt lakótársam folyton energiaitalt ivott hajnal 3-ig bírta is simán, de nekem az nem vált be! Próbálj ki mindenfélét! (persze legjobb lenne ha magunktól fennmaradnánk és nem ilyen mesterséges szerekkel!)
2009. dec. 7. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem az energiaital nem segít de mindig kikészítettem magamnak egy termosz kávét és azt megiszogattam (általában nem mindet).Az is segít ha beraksz egy rágót a szádba mert akkor azt rágod és az is ébren tart.
2009. dec. 7. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat! Már próbáltam az energiaitalt (szinte az összeset), nálam teljesen fordítva működik a dolog, inkább elalszom tőle, mint felpörögnék.

De a rágós dolgot, meg a kávét kipróbálom, hátha, azok segítenek. :)

2009. dec. 7. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Naturland Reergin+ tabletta, Szellemi frissesség és energia

Ha úgy veszed be, hogy kialudtad magad, akkor elég jól hat. Én általában 2-3 darabot veszek be, ha nagyon gáz a helyzet. Volt már olyan is, hogy 2 órát aludtam, és mentem vizsgázni, bevettem 1-et, ittam rá egy kávét, és még este sem voltam fáradt. Nem jó ilyeneket szedni, de néha muszáj...

2009. dec. 9. 23:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm, tavalyi téli vizsgaidőszakban kipróbáltam a Reergin tablettát, egy ideig valamicskét segített, aztán mondhatni immunis lettem rá. :D Reménytelen eset...
2009. dec. 9. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor te már nagyon durva lehetsz :):):) Nekem csak a sima energiaital, vagy kávé nem jön be, de ez a gyógyszer azért felpörget :D
2009. dec. 12. 16:56
 8/8 anonim válasza:
szerintem sokminden csak "placebo". állj neki időben, ne használd másra az idődet . vagy nálunk a keményebbek spurit tolnak, csak el ne sokalld mert abból buli lesz és nem tanulás:D sok sikert!
2010. szept. 24. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!