Orvosi egyetemre járok! Mennyit kell tanulnotok középiskolához képest?
Pl. amit egyetemen 2 hónap alatt tanultok, középiskolában mennyi idő alatt tanultatok annyit?
írd mellé hogy hanyadévre gondolsz.
ja,lesetett bocsi..
Hát amúgy itt jóval többet tanulunk...
Összehasonlíthatatlan. Én gimiben konkrétan nem tanultam. Elevickéltem azzal, ami rám ragadt. Plusz szerencsére van egy kis "józan paraszti eszem", így a legtöbb tárggyal nem volt gond.
Érettségire tanulgattam, de azért ott sem vittem túlzásba.
Ehhez képest egyetemen kénytelen vagyok leülni a seggemre és megtanulni az anyagot. Semmire nem elég, ha bemegyek órákra.
De mondjuk az 1 éves orvosi kémia anyag az az egész középsulis kémia emelt szinten és kibővítve. Kb...
Pl. a biokémia könyv röpke 600 oldal, és 1 éves anyag. Élettan 800 oldal és szintén egy éves anyag. És ez a két tárgy együtt van, plusz jön hozzá az anat, amit inkább össze sem számolnék.
De ha az ember tanul, akkor teljesíthető. De a középsuli az egyetemhez képest semmi. De igazából elég gyorsan át lehet állni szerintem a nagyobb terhelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!