Mit csináljak ha túlvállaltam magam és emiatt bukdácsolok egyetemen?
Szervezés, és nagyfokú önuralom.
Most szépen elkönyveled magadnak, hogy ezt a félévet bebuktaf
Ezt a félévet bebuktad!
De! Erőt veszel magadon és a köv.vizsgaidőszakig minden áldott nap tanulsz, mert a vizsaidőszak kevés erre.
Én pl. 5 kor kelek így reggelente van 1,5 órám tanulni. Plusz este is van kb. ennyi. Gyerek és munka mellett.
Fárasztó, de így tudok az egyetemen is teljesíteni és nem bolondulok meg vizsgaidőszakba a sok tanulástól.
"A kreditem megvan, hogy ne tegyenek át fizetősre"
Akkor semmi probléma nincs az égvilágon. Másodéves programtervező informatikus vagyok, hát én már úgy vagyok vele, hogy legyen meg a tárgy, mindegy, milyen eredménnyel. Középiskolában 4,6-os átlagom volt, erre az egyetemi első félévemben egy 1,64-es ösztöndíjindexet sikerült összehoznom, a második félévben egy 2-est. És összeteszem ezért a két kezemet, pedig egyáltalán nem kéne rá büszkének lennem. Most úgy állok, hogy 6 felvett tárgyból 1 aláírás nincs meg, és két tárgyból tettem eddig sikeres vizsgát. Úgyhogy fel a fejjel :)
De hát kreditrendszer van, nem kell minden felvett tárgyat teljesíteni. Amihez a legtöbbet kellene készülni és a legkevesebbet fektetted eddig bele, azokról mondj le!
A feléről mondj le!
Az már megvan neki!
Nem kell maximalistának lenni.
Első az egészség!
Meg már alig van hátra a vizsgaidőszakből, gondolom...
Hány tárgyad van még hátra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!