Mit tegyek? Nagyon nem megy a matek (többi lent)
Szia!
Én azt tanácsolnám, hogy most is menj el magad kivizsgáltatni, hátha azóta változott valamit (már ha ez változik). Veszteni valód nincs, max. megint azt mondják, hogy nincs ilyen problémád.
Másik suliba átmenni lehet érdemesebb, mert ott nem kell olyan szinten teljesítened, mint ahol most vagy.
Külön tanárt javasolnék, hisz ő segít Neked.
Ha egyszer megérted utána más dolgod nincs, csak gyakorolni! Akár napi 1, 2 vagy 3 órát, mert ezek szerint Neked szükséges!!
Én is külön tanár vagyok (matek, kémia, angol) és szívesen segítek. Ha jól sejtem a szüleid azért nem akarnak külön tanárt, mert csak "pénz kidobás". Szerintem ez hülyeség.
A lényeg, hogyha kell segítség írj üzenetet és maximum interneten keresztül segítek és küldök feladatokat!
Igazából ha Te meg akarod érteni és tanulni akkor menni fog. :) Ne csüggedj!
A matematika, általános iskolában, nem más mint gyakorlás. Nem kell magasröptű dolgokat megérteni mint egyetemen, de még egyetemen is javarészt gyakorlásból áll.
Vegyél fel skype-ra, ingyen elmagyarázok bármit: g890707
Köszönöm a válaszokat.
Első:nem tudom hogy változhat-e de akkor kivizsgáltatom újra.Egyébként az jó lenne ha küldenél feladatokat+valamilyen rövid megoldási magyarázatot és majd írok ha valamit nem értek belőle.
Második:most nem otthon vagyok,és csak telefonról,de ha hazamentem felveszlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!