Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem megy a fizika, de a matek...

Nem megy a fizika, de a matek igen. Ez mért van?

Figyelt kérdés
Matekból 4es vagyok, fizikából 2es, de szeretnék ebből legalább 4es szinten lenni, Próbálom tanulni, de nem nagyon akar semmi megmaradni. Lehet azért, mert áltiban nem tanultam és most amikor felkeltette az érdeklődésem bajban vagyok?
2013. ápr. 24. 20:06
 1/5 anonim válasza:
először is: hanyadikos vagy és hol tartotok?
2013. ápr. 25. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
10-es vagyok, fizikából az elektrosztatikát vesszük, de ezzel együtt semmit nem értek, matekból most fejeztük be a párh. szelők tételeit meg a hozzátartozókat
2013. ápr. 25. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Evvel én is így voltam. Matek ment, mert nem kellett magolni, fizika meg tele törvényekkel, nem nagyon vonzott a dolog.. :D
2013. júl. 21. 02:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebben szerintem semmi furcsa nincs, annyira nem hasonlit a ket tantargy. En matekbol siman otos vagyok, fizikabol meg negyes (jo, ez nem olyan rossz jegy, de ezt is osszeszenvedtem).

Probald otthon atolvasni esetleg az alapoktol, ugy talan megerted!:)

14/L

2013. júl. 21. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert más a logikája a kettőnek. Ebben nincs semmi meglepő. Meg kell érteni a fizika gondolkodásmódját is, és ez nehéz.
2013. júl. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!