Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek egyszerűen miért megy...

Matek egyszerűen miért megy ilyen nehezen?

Figyelt kérdés

Egy szerűen nem megy egyetlen egy lecke se!

Órán bármennyire figyelek csak számokat rajzokat betűket látok amiket leírok füzetbe....

Otthon próbálom értelmezni egyszerűen nem sikerül..ennek érdekében megyek külön matek tanárhoz oks ott szépen elmagyarázza hazamegyek próbálom bemagolni gyakorolni és mi történik írom a dolgozatot fogalmam sincs egyszerűen hogy kéne nekiállni vagy elfelejtettem mi a következő lépés..

Van olyan ha ránézek egy feladatra simán tudom hogy van levezte de ha magamtól kéne belekezdni már fogalmam sincs hogy kéne...

(Diszkalkulia is rendelkezek mind a 3 van és ugye ez is közre játszik..) szóval ezek szerint sohase fog menni a matek? ez az foglya jelenteni le érettségizni se tudok majd belőle? nem szeretném felmenteni magam de ha egyszerűen nem megy mit tegyek? ne írjátok MAGOLJAM EDDIG is eszt csináltam!

Előre köszönöm válaszokat!

2013. jún. 9. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem sem ment soha életemben a matek, szinte én voltam a legrosszabbul tanuló matekos, pedig minden másból nagyon jó voltam.

Sosem értettem, sem órán, sem külön tanárnál, sem korrepetáláson.

Ez ellen tenni sajnos nem sok mindent tudsz. Továbbra is gyakorolgasd, hátha majd egyszer megvilágosodsz, de ne csüggedj ha nagyon nem megy, mert érettségin a kettest pofon egyszerű elérni ( ha mégsem sikerül, még mindig ott van a szóbeli része, amivel felhúzhatod).

Lehet hülyeséget mondok, de szerintem a matek tudásra születni kell, külön értelmező képesség kell hozzá, ami nem adatik meg mindenkinek :S Én, akkor sem érteném meg ha az életem múlna rajta, viszont van, aki egy egész egyenletet félálomban+másnaposan is simán levezet méghozzá helyesen. A barátnőim is mind nagy matekosok voltak és nem győztek ámulni azon, hogy mennyire hülye vagyok hozzá.

Szóval gyakorolgass tovább, mert hátha...de ha nem akkor meg nyilván ne menj továbbtanulni olyan helyre, ahol követelmény, vagy ne olyan helyre menj dolgozni, ahol nagyon keményen benne kell lenned a témában.

2013. jún. 9. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!