Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kislányom folyamatosan...

6 hetes kislányom folyamatosan rosszat álmodik. "síkítozik" álmában és nagyon nehezen ébred fel. Ezelőtt egyszerűen nem tudtuk felébreszteni! Nagyon megijedtem, nem tudom mit tehetnék!?

Figyelt kérdés
Találkozott valaki ilyennel?Vagy tudna valaki tanácsot adni, hogy mitől aludna nyugodtabban??
2012. márc. 18. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen korban gyakran előfordul, mivel még fejletlen az idegrendszer és alvás közben dolgozzák fel azt a rengeteg információt amit ébren fölvesznek.

Idővel enyhülni fog.

Kb hány órát van ébren egy nap?

2012. márc. 18. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

6 hetes baba még nagyon picike.

Nem a pocija fáj?Próbáltad magad mellett altatni?Lehet sokan lepontoznak,de az én kisfiam 2 hónapos koráig óránként kelt éjjel,magam mellé tettem és azóta nyugodtan alszik.

Az,hogy nem tudod felébreszteni nagyon aggasztó,beszéld meg a védőnőddel/gyerekorvossal.

2012. márc. 18. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam is sokat nyöszörgött álmába meg olyan volt mintha futás utánn lihegnett volna! Megkérdeztem a gyerekorvost azt mondta ez nem baj éjjel dolgozza fel a napközbe történteket illetve még a megszületés élménye is mélyen bennük él ilyenkor! És hát az sem épp kellemes dolog nekik! Ne félj ki fogja nőni!Ugy emlékszem 8-10 hetes koráig volt ez!
2012. márc. 18. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok segítséget!őszinte leszek, fiatal és tapasztalatlan anyuka vagyok, de természetesen bármit megtennék, hogy nyugodt legyen a kislányom!

A napközbeni alvással nincsenek problémák igazából enni kel fel...mondjuk 1-2 órákat van fent.A pocija is fájós de ha amiatt sír az nem olyan.teljesen más.Először nagyon megijedtem, de édesanyám nyugtat, hogy nincs baj, de mégis zavar.Gondoltam rá hogy veszek nyugtató babafürdető olajat, hátha segít!

2012. márc. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!