Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kitűnő tanuló vagyok általában...

Kitűnő tanuló vagyok általában 4-5-ös jegyeim vannak és folyamatosan lestrébereznek. Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok és már elsős korom óta kitűnő vagyok. amikor az osztály meghallja hogy kitűnő leszek lestrébereznek....féltékenyek vagy mi? középiskolában is ezt fogják csinálni?
2014. jan. 21. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Irigyek, ennyi. ;) Középiskolában nálunk már nem volt ilyen, mert több kitűnő tanuló is volt az osztályban, ott az volt a jó, ha jó tanuló voltál. Persze ez sulitól is függ, szerintem van ahol még középiskolában is vannak ilyen gyerekesek, akik lestréberezik a jó tanulókat.
2014. jan. 21. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Legalább Neked jó életed lesz, ők meg majd sírnak, hogy érettségi után nincs munkájuk... Ne is törődj velük, nagoyn jó úton jársz, csak így tovább! :-)
2014. jan. 21. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Érettségi után mondjuk nem sok mindenkinek lesz normális munkája. Nálunk amúgy kapnak pénzt akik 4 évig kitűnőek voltak középsuliban , szóval megéri tanulni
2014. jan. 21. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, de ha valaki világéletében rossz jegyeket szerez, az nem valószínű, hogy tovább (tud) tanulni.. ANélkül pedig nehéz.
2014. jan. 21. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A közösség lehúzó ereje :) Ha már ők nullák, te is legyél az!
2014. febr. 5. 08:45
 6/6 anonim válasza:
....mert bunkó,tuskó parasztok!
2014. nov. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!