Hármas-négyes tanuló vagyok, és nagyon félek h megbukok érettségin, mivel úgyérzem nem tudok semmit. Folyamatosan ismételek, de pl. a választottam biosz, és úgyérzem nem tudok belőle semmit. Nagyon nehéz leérettségizni? Ilyen átlaggal sikerülhet?
En is ilyen tanulo voltam es en is ugyanigy feltem. Aztan jo lett minden, az erettsegi nem olyan gaz mint ahogy beharangozzak :) Persze utolag mar konnyen pofazok, tudom, de ne felj. ismetelj mindent, es tanuld meg amit meg nem tudsz. Igy rendben lesz a lelkivilagod, es nem kapsz idegosszeroppanast amikor be kell menni erettsegizni. Magabiztos leszel, mert tudod, hogy tudod a teteleket, es ez nagyon sokat jelent.
Ne parazz.
Megbukni? Ahhoz szerintem nagyobb tehetség kell, mint ahhoz, hogy átmenj:D Tényleg nagyon gyökérnek kell lenni:D
Ne aggódj már... Ha 3-as 4-es tanuló vagy, akkor 4-es 5-ösre fogsz érettségizni...no para, nevetséges az egész:)
Hallod, érettségi az semmi, tanulás nélkül 3as lett mind az 5 érettségim, pedig én sokszor mentem pótvizsgára a 4év alatt:D
Ha te 3as-4es vagy akkor simán 5ös lesz minden érettségid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!