Szerintetek jól választottam az érveléshez irodalmi alakokat? Lent
Figyelt kérdés
Belevettem Antigoné jellemét,az orosz irodalomból két csinovnyik történetet,Tótékból a Tót Lajost,Rómeót és Júliát a szerelem-beli viselkedéshez,Nemecsek Ernőt a Pál utcai fiúkból,és negatív tulajdonságú emberhez ugyanebből Gerébet,az árulót.
Ezek ugye nem egy korszak egyik sem?? Minden vélemény fontos,szerintetek? :)
2011. máj. 2. 16:24
1/5 anonim válasza:
Igen jól választottál.Ha helyesen fogalmaztál reménykedhetsz az értékes jegyekben :)
2/5 anonim válasza:
én is azt választottam, én szintén romeo és juliát, nemecseket és édes annát hoztam példának fel. de a tiéd is jó. hány oldalt írtál? én 4 és felet.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó, én meg Madách Ember tragédiáját, Édes Annát meg Beszterce ostromát választottam.:)
Nem K. Benő vagy véletlenül?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem Benő vagyok :DD
Nekem majdnem pár sor híján 4 oldal lett.
Amiket ítatok,az tetszik,Édes Annát kár,hogy kihagytam,pedig azt még olvastam is :D Meg a Sorstalanságot bánom még,hogy nem írtam bele...
Na,mindegy,reméljük a legjobbakat :)
2011. máj. 2. 19:53
5/5 anonim válasza:
Csak azért mert van egy Benő osztálytársam aki pont ezeket írta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!