Kérem, segítsen, aki biztosat tud. Kettő, vagy egy emelt érettségi kell oda, ahova jelentkezem?
"másrészt örülj neki, hogy az állam pénzét fogom költeni"
Rendkívül örülök neki.
Harapós Sárkány: szerinted miért ragaszkodnék ennyire az igazamhoz, ha nem lenne igazam? vagy miért írtam volna, ha nem lenne előjelentkezés? akkor mi osztályszinten a múlthéten szerinted mit töltöttünk ki? oda volt írva arra a lapra feketén-fehéren, "Érettségi előjelentkezés". nem tudom, h te idén érettségizel-e (mert akár miért ne?), de feltételezm, h nem, mert ha idén érettségiznél, tudnád, h van ilyen. igen, amúgy valóban feb. 15. a határidő. mindegy.
orvosi szak, király. ki akadályoz meg benne, h oda menjél?? én sem vagyok rossz tanuló, és gondolom nem kell részleteznem neked, h média szakkal milyen szakmák szerezhetők meg. szerintem régen rosszabb lenne a helyzet ebben az országban, ha nem lenne egy szál újságíró sem. vagy te sosem szoktál újságot olvasni, tévét nézni? egyáltalán milyen jogon minősítesz te "ILYEN semminek való embernek" egy vadidegent??!! gondolom ezt is tudod (hiszen te mindent sokkal jobban tudsz mindenkinél), de azért halkan megsúgom, h manapság egy orvos sem él meg sokkal jobban, mint egy újságíró. vissza kéne venned egy kicsit az egódból, nem gondolod? (ja, tényleg válaszoltál is...) egyébként nem értem, most miért kellett itt veszekednünk, amikor tök emberien tettem fel egy kérdést, amire nem tudtam a választ, szóval megkérdeztem. ezért tart itt ez a szerencsétlen ország, mert ahelyett, h ugyanolyan normális hangon, mint ahogy eredetileg kérdeztem válaszoltál volna elkezdtél itt kioktatni, nagyképűsködni, okoskodni...
Kétlem, hogy kettő emelt szintűt is megkövetelnének, bár ha bírod agyilag és van kitartásod, akkor szerintem csinálj kettőt. Egy emelt nyelv, vagy egy emelt történelem vagy egy emelt magyar, tök mindegy.
A média és kommunikáció szakot meg szerintem nagyon nem kellene lehurrogni...úgy tudom, nagyon sok irányba lehet vele szakosodni és sokkal teljesíthetőbb, mint egy orvosi. Azért tényleg nem kéne letámadni azokat, akik nem rögtön mérnöknek meg orvosnak mennek.....
Ha a kérdezőnek plussz még jó kapcsolatai is vannak, akik segítenek majd bekerülni egy ilyen tematikájú munkahelyre, akkor egész szép pénzeket kereshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!