Sürgős! Ha olyan helyre jelentkezem (NKE) ahova nem követelmény az angol érettségi akkor az emelt angolomért nem kaphatom meg az 50 pluszpontot?
Figyelt kérdés
Illetve az érettségi pontok számításánál (ahol ugye mind az 5 érettségi tantárgy átlagát veszik) melyiket számítják a középmvagy az emelt szintűt? Mert ugye ha nem kapom meg a pluszpontot az emeltért akkor előnyösebb lenne a közép hiszen több százalék... Remélem érthető voltam:)2013. febr. 27. 17:06
1/2 Andizsuzsi válasza:
De, megkapod érte. A pontokat pedig úgy számítják, ahogy neked a legelőnyösebb.
2/2 anonim válasza:
Miért szólsz hozzá, ha nem tudod a választ?
Merthogy nem, sajnos nem kapod meg. Velem is ugyanez a helyzet, és én is NKE-re jelentkeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!