Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szalagavató kötelező?

Szalagavató kötelező?

Figyelt kérdés
Suliba osztályfőnök azt mondja igen, bár én nem szeretnék el menni rá, olyan gyerek vagyok hogy kb egy ember barátkozik velem az osztályba, és mindenki már le se szar be szolnak ki közösítenek, nekem nincs lelki energiám velük "ünnepelni" vagy akár mit is jelentsen ez. Kérem valaki egy értelmes normális indokot legyen szíves írni amivel meg úszhatom.
2014. jan. 3. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 3. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hányadikos vagy?

Nem kötelező a szalagavató, hiszen iskolán kívüli időpontban van, sokszor még belépőt is kell fizetni (igen, van ahol a végzősnek is), valamint rengeteg saját költséggel jár, amit nyilván nem erőltethetnek rád. Ha az osztályfőnök ilyeneket mond, szépen bemész a szüleiddel, és kijelentitek, hogy te nem veszel részt a szalagavatón és punktum. Ezt az ofő nem kötelezheti.

Egyébként nem annyira az osztályról meg a haverkodásról szól a szalagavató, hanem arról, hogy túl vagy x éven, és elérkeztél egy vízválasztó ponthoz. Ha így fogod fel, simán elmehetnél, nálunk senki sem mondta azt, hogy ő nem hajlandó jönni, pedig sokan voltak nagyon egyedül.

2014. jan. 3. 10:51
 3/5 anonim válasza:
0%
Nem , de megfogod bánni ha nem mész én is megbántam már hogy nem mentem:(
2014. jan. 4. 17:46
 4/5 Sinead válasza:
Eredetileg én se akartam menni, életemben nem táncoltam még azelőtt nyílvánosan, és a lány akit elhívtam volna már foglalt volt.
2014. jan. 5. 19:34
 5/5 Sinead válasza:

.. véletlen elküldte, folytatom ha nem gond.

A tanárok nagyon erőltették a kimaradt lányokat, hogy legyen párjuk ha már táncolni akarnak. Nekem nem tetszett egyik ötlet se, így hívtam egy lányt az alsóbb évfolyamból. Ő olyan lány volt, akivel azelőtt 2 szót beszéltem. Szerencsémre tanult táncolni is, így megfogtam vele az Isten lábát. Amint kiderült, én se vagyok annyira botlábú, egész jól megy a bécsi és az angol keringő is.

2014. jan. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!