Szalagavató kötelező?
Hányadikos vagy?
Nem kötelező a szalagavató, hiszen iskolán kívüli időpontban van, sokszor még belépőt is kell fizetni (igen, van ahol a végzősnek is), valamint rengeteg saját költséggel jár, amit nyilván nem erőltethetnek rád. Ha az osztályfőnök ilyeneket mond, szépen bemész a szüleiddel, és kijelentitek, hogy te nem veszel részt a szalagavatón és punktum. Ezt az ofő nem kötelezheti.
Egyébként nem annyira az osztályról meg a haverkodásról szól a szalagavató, hanem arról, hogy túl vagy x éven, és elérkeztél egy vízválasztó ponthoz. Ha így fogod fel, simán elmehetnél, nálunk senki sem mondta azt, hogy ő nem hajlandó jönni, pedig sokan voltak nagyon egyedül.
.. véletlen elküldte, folytatom ha nem gond.
A tanárok nagyon erőltették a kimaradt lányokat, hogy legyen párjuk ha már táncolni akarnak. Nekem nem tetszett egyik ötlet se, így hívtam egy lányt az alsóbb évfolyamból. Ő olyan lány volt, akivel azelőtt 2 szót beszéltem. Szerencsémre tanult táncolni is, így megfogtam vele az Isten lábát. Amint kiderült, én se vagyok annyira botlábú, egész jól megy a bécsi és az angol keringő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!