2F telemarketingesek! Mi a véleményetek?
Már régóta nem. :)
Ha szabad megkérdeznem, meddig dolgoztál ott, és mik voltak a tapasztalataid?
Három hét után kirúgtak, amit nem igazán bánok...
Tapasztalat? Hát, voltak olyan dolgok, amiket nem igazán értettem. Nem éreztem jól magam, mert bár csak napi három óra volt, de hatalmas volt a nyomás, meg az piszkálódó megjegyzések...
És neked mi a véleményed? Milyen tapasztalataid vannak?
Mik voltak, amiket nem igazán értettél?
Mikor én dolgoztam ott, napi 4 óra volt, néha 5-6, de jobban lefárasztott, mint 8-10 óra másféle munka.
Esetemben elég türelmesek voltak, nem is volt komolyabb piszkálódás, a végén, mikor már teljesen belefásultam, és elegem volt az egészből (ez látszott az eredményeimen is), akkor én magam mondtam, hogy részemről ennyi.
Annyit még megkérdezhetek, hogy helyileg hol dolgoztál?
Én a Bokréta utcában. És te?
Hát nekem pl. fura volt ez a "kikérdezés", meg hogy utána a lapra mennyi mindent rá kellett írni... Meg az is, amikor a "felettesek" eldöntötték, hogy "Na, ez tuti nem fogja tudni kifizetni!"
És akkor a pénz dologgal kapcsolatban még: hogy nem mondtuk meg, hogy mennyibe kerül a tanfolyam. Ha valaki panaszkodott a tanfolyamra, akkor sem történt semmi...
Én Újpesten.
Nálunk ilyen sose volt, inkább az ellenkezője. Ha mondtam, hogy az adott emberke nagyon rossz anyagi körülmények között él, akkor jöttek azzal, hogy volt olyan tanítvány, aki egy lepusztult faházban élt, mégis kerített pénzt arra, hogy eljárjon a tanfolyamra.
Lényeg, hogy még a legcsóróbb, legszerencsétlenebb embereket is arra kellett (volna) meggyőzni, hogy a tanfolyamra tuti lenne pénze, meg hogy ez megváltoztatja az életét...
Mi se beszéltünk az árról, sőt mi se tudtuk, nekünk se árultál el.
Aztán én nekiálltam a neten véleményeket olvasni a 2F-ről. Talán mondanom se kell, a maradék kedvem is elvette.
Én véletlenül hallottam egy árat, azt hittem, hogy lehidalok!
Tudod mi zavart még nagyon? Amikor valaki nemet mondott, és nekem meg kellett kérdeznem azt, hogy "Miért nem?" Annál undorítóbbat azt hiszem nem éltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!