Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » János Vitéz hős volt vagy...

János Vitéz hős volt vagy inkább bűnöző?

Figyelt kérdés

Szerintem utóbbi. És nem is értem, miért lett végül a békés Tündérország királya. Ilyen jó volt, hogy ezt érdemelte? A tettei alapján én inkább villamosszéket adtam volna neki, de minimum életfogytiglant, vagy 100 év szolgálatot Davy Jones hajóján. János Vitéz nem hős, hanem egy nárcisztikus pszichopata sorozatgyilkos! Lássuk is a bűnlajstromát:

Már eleve büntetett előéletű, hiszen halálosan megfenyegetett egy szegény öregasszonyt, akinek a tisztességesen dolgozó lányát parázna módon úgy elcsábította, hogy az nem tudta végezni a munkáját. De erre rágyújtja a házat egy egész bandára, akik nemhogy nem bántották, de még kezet is nyújtottak neki. Maguk közé fogadták, hálából ő meg kinyírja őket. Ez aljas indokból elkövetett tömeggyilkosság, mégse ítéli el senki! Évekkel később pedig, amint elveszítette a szerelmét, bosszúból még véreskezűbb lett, mint valaha volt. Lelkiismeret furdalás nélkül végzett egy ártatlan őrrel, ami közfeladatot ellátó személy ellen aljas indokból elkövetett gyilkosság. Majd ismét társaságba keveredik, ahol a vezető (aki ráadásul király) nem bántja sőt, jószívűen meghívja ebédelni. Csak mert nem ízlik a fickónak az étel, brutális módon meggyilkolja a királyt is. Ez államfő ellen aljas indokból elkövetett gyilkosság. Majd a meggyilkolt király népét arra használja, hogy egy másik népet (akik szintén nem ártottak neki) kiirtson. Ez bűnszövetkezetben aljas indokból elkövetett gyilkosság! Az állatok lemészárlásáról már ne is beszéljünk. Egy szó mint száz, ezt a pszichopatát tanítják az iskolában a tanárok...

ma 16:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Eltévesztetted, ez nem a humor kategória.
ma 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!