Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Erdélyi fiatal vagyok, Magyaro...

Erdélyi fiatal vagyok, Magyarország egyik opció továbbtanulásra, mikor lesznek kihirdetve a felvételi határidők?

Figyelt kérdés
A Debreceni Tudományegyetem lenne az egyik opció, de úgy tudom ott előbb érettségiznek a diákok, valamint előbb is kell jelentkezni. Nem találtam pontos dátumot ehhez kapcsolódóan az egyetem oldalán, hol nézhetek ennek utánna, hol várhatom az infót, vagy ha fent van, meddig is tart?

tegnap 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Felvi.hu

Ha a szeptemberben induló egyetemi képzések érdekelnek, akkor oda február 15. A jelentkezési határidő, de a felvi oldalán minden információ fent van és a felvételi tájékoztató is megtalálható.

tegnap 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!