Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2 hete regisztáltattam be...

2 hete regisztáltattam be magam B-s jogosítványra, viszont kb 1 hét múlva a végére fogok érni a moduloknak. Így lehetséges jelentkezni kresz vizsgára, vagy még inkább várjak vele kis időt, amielőtt jelentkezek hogy mennék vizsgázni?

Figyelt kérdés
Minden reggel megcsinálom a teljesített modolukat, amik általában hibátlanra szoktak sikerülni. De az a lényeg hogy ennyi idő alatt mennyire jó döntés jelentkezni kresz vizsgára? Mennyire fognak "hülyének" nézni? Válaszokat előre is köszi.

tegnap 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1 hónap múlva kapsz időpontot, addig tudsz még gyakorolni.

Jelentkezni csak akkor tudsz, ha a próbavizsga a végén sikerült.

Nem néznek hülyének, én egy hónap alatt csináltam meg kisgyerek mellett, (tehát nem sokat tudtam gyakorolni), és előtte nem vezettem.

Elsőre sikerült minden.

tegnap 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem néz senki hülyének. Sokan gyorsan letudják, nem mindenki tölt el vele hónapokat.

Ha meg lesz a próbavizsga, jelentkezz, mert lehet heteket kell várnod a vizsgáig. Addig még lesz időd ismételgetni is.

tegnap 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!