Mit tennétek mondanátok a helyemben?
Jó az átlagom simán bent vagyok bármikor a jobb egyetemeken is, szeretnék tovább tanulni is.
De nem most, szükségem van egy szusszanásra, és keresztfélévben már szívesen folytatnám, de most azt érzem ha tovább megyek, akkor ott fogom hagyni a sulit.
Hogy adnátok ezt elő a szüleiteknek, ha azt várják el tőletek, hogy kiváló érettségi után, 5 év múlva diplomával a kezedben "jelentkezz" itthon?
Röviden?
Őszintén...és egyenesen!
én is ebben a helyzetben voltam/vagyok, mint te, de én nem mertem megszólalni... most meg is nézhetem magam, mert egy évig fölöslegesen jártam egy szakra, mert váltottam, most meg ráhúzhatok még egy évet egy nem sikerült tárgy miatt....szóval 2 évet elpazaroltam az állami támogatásból...inkább szusszannom kellett volna nekem is
mond azt a szüleidnek, h szeretnél egy évet dolgozni vagy külföldön nyelvet tanulni...aztán keress valami laza melót, amit szeretsz, vagy utazz valóban külföldre és pihizz egy évet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!