Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tennétek mondanátok a...

Mit tennétek mondanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Jó az átlagom simán bent vagyok bármikor a jobb egyetemeken is, szeretnék tovább tanulni is.

De nem most, szükségem van egy szusszanásra, és keresztfélévben már szívesen folytatnám, de most azt érzem ha tovább megyek, akkor ott fogom hagyni a sulit.

Hogy adnátok ezt elő a szüleiteknek, ha azt várják el tőletek, hogy kiváló érettségi után, 5 év múlva diplomával a kezedben "jelentkezz" itthon?

2009. nov. 20. 15:48
 1/4 anonim válasza:
100%

Röviden?

Őszintén...és egyenesen!

2009. nov. 20. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
OFF: jól gondold meg, mert a kihagyás után sokkal nehezebb ujrakezdeni - a szusszanásból könnyen lehet feladás vagy kibukás.
2009. nov. 20. 16:06
 3/4 anonim válasza:
83%
Hát én nem "szusszannék", ha jó az átlagod (ezek szerint jó agyad van), azt ki kell használni, leginkább kitartásra van szükséged! Aztán majd egy diplomával a kezedben szusszanhatsz. Amikor majd mindenki azt mondja, h ez igen, sőt te is elmondhatod magadról, h igen megcsináltam, és megérte. nem most amikor még benne vagy a körforgásban...így hamar kizökkensz és már nem lesz olyan könnyű folytatni! :)ez csak egy jótanács a te érdekedben
2009. nov. 20. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

én is ebben a helyzetben voltam/vagyok, mint te, de én nem mertem megszólalni... most meg is nézhetem magam, mert egy évig fölöslegesen jártam egy szakra, mert váltottam, most meg ráhúzhatok még egy évet egy nem sikerült tárgy miatt....szóval 2 évet elpazaroltam az állami támogatásból...inkább szusszannom kellett volna nekem is

mond azt a szüleidnek, h szeretnél egy évet dolgozni vagy külföldön nyelvet tanulni...aztán keress valami laza melót, amit szeretsz, vagy utazz valóban külföldre és pihizz egy évet

2009. nov. 20. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!