Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért lettem ilyen hülye?

Miért lettem ilyen hülye?

Figyelt kérdés
6.ig 4es voltam matekból. Most 9.es vagyok és egyszerűen nem megy. Miért?
2009. nov. 16. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mert rágörcsölsz, nem írsz házit, nem figyelsz oda annyira órán, más dolgok jobban foglalkoztatnak, nehezedik az anyag. ezer meg egy oka lehet. hülye biztos nem vagy, ha nagyon nem megy járj korepetálásra, vagy kérd meg egyik osztálytársad, hogy segítsen.
2009. nov. 16. 19:18
 2/11 anonim válasza:
100%
Én is 9.es vagyok és én nem voltam jobb se alsóban se felsőben, viszont rájöttem egy dologra! Nem feltétlenül sok tanulással lehet jó jegyeket kapni!!! lopd be a tanáraid szívébe magad! Magyarul nyalni kell oszt kész! Középiskolában csak így lehet lazán megúszni, vagy úgy hogy keményen tanulsz, de azt ki szeret??? A hétvégéimen a könyveket se akarom látni, inkább tévézek :D A másik viszont az hogy órán figyelni kell és akkor már meg van könnyítve az otthoni tanulás! :-)
2009. nov. 16. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rossz az oktatási rendszer nem tanítanak megszámolni stb hanem helyette van "bedobjuk a gépbe"kezdetű okosság amitöl nem tanulsz meg semmit csak görcsölni.Utána a gyerek nyakába borul a matematika az is felületesen.
2009. nov. 16. 19:23
 4/11 A kérdező kommentje:
hát hiába nyalok, érettségin sajnos nem az lesz a tananyag hogy hogy tudok nyalni XD
2009. nov. 16. 19:23
 5/11 A kérdező kommentje:
ja, szorzótáblát nem is tanultunk anno...xD
2009. nov. 16. 19:24
 6/11 anonim válasza:
XD jót nevettem. Nem vagy hülye. Gimibe én is voltam így és rájöttem, hogy órán figyelni kell nagyon és megérted, + a házit mindíg csináld meg. De az is igaz ha sokat kihagytál a tanulásból azt nehéz pótolni.
2009. nov. 16. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem veled van gond, hanem az oktatási rendszerrel.

Én is ugyan ezt figyeltem meg, csakhogy én hiába írok házit rendesen, hiába figyelek, egyszerűen nem...

A történelem-oktatás pedig úgy meg van oldva, hogy a 3/4 osztály gyakorlatilag fosik az órától! (legalábbis nálunk)

Hogy lehet így tanítani???

2009. nov. 16. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Mért, mik vannak azokon a töri órákon?:O
2009. nov. 16. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért lennél hülye?

Én kétszer buktam matekból. :D

Annyi az egész : gyakorolj,csinálj házit,ha nem értesz valamit szólj a tanárnak,hogy adjon egy feladatot és a táblánál old meg.

Nem fogsz égni,nem lesz ciki,mert mások sem tudják. Legfeljebb pár kellemetlen perc alatt megérted,mint mások karók tömkelegét írják.

Az érettségi pofon egyszerű.

Egy középfokút nevetve megcsinálod,ha arra kerül a sor. Csak gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás. Hajrá! :)

2009. nov. 16. 23:43
 10/11 anonim ***** válasza:
ez sztem a többségnél így van! én pont a fordítottja vagyok! mindig xar voltam matekból uccsó évben jöttem rá h tanulni is kéne valamit és akk ment. :) figyeltem órán, házikat megcsináltam és önállóan gyakoroltam otthon feladatokat!!!! kb ennyi és megint jó lehetsz matekból!!! :)))
2009. nov. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!