Pofára osztályoz? Vagy ez mi?
Figyelt kérdés
10-es vagyok a középiskolában.. 1 éve kaptunk egy új töritanárt..eddig bírtam és úgy tünt hogy neki sincs velem baja.. ebben az évben viszont már más.. írunk dolgozatot.. leírom neki azt amit kell..(padtársam is ugyanazt írta..rólam másolta) és neki elfogadta 4-est kapott.. nekem meg 1-es .. nem csak velem van így más osztálytársammal is..de engem ez már picit zavar ..mivel nem a nyári pótvizsga a célom ....2013. nov. 3. 23:48
1/5 anonim válasza:
Kérdezz rá; mondd el, hogy te mit érzel, és hogy nem bántottad-e meg valamivel.
2/5 anonim válasza:
Szólj a tanárnak, hogy rólad másolta a padtársad-
És akkor miért adott négyest neki neked meg
nem
3/5 anonim válasza:
Milyen anyagból írtatok?
Azért ez már tényleg szemétség- hogy aki puskázott, az négyest kapott
4/5 anonim válasza:
De miért lett neked karó?
Nem írtál semmit?
Mert olyankor szoktak adni karót
5/5 A kérdező kommentje:
tanultam rá direkt :)
2 oldalt irtam .. a padtársam 1-et..nálam áthúzott, a padtársamnak meg azt irta oda hogy jó amit írt(hozzáteszem ugyanaz volt leirva..) !
2013. nov. 4. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!