Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dolgozat alatti stresszre mit...

Dolgozat alatti stresszre mit tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Matek dolgozat alatt annyira stresszelek, hogy elfelejtek mindent, ami otthon még jól megy, azt is. MIt tegyek, hogy ne izguljak? Ez miatt a jegyeim is rosszak, noha más tárgyakból minden rendben.

2013. okt. 18. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
megalapozott tudás
2013. okt. 18. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ha nagyon stresszelek akkor harapdálni szoktam az egyik behajlitott ujjamat (csak annyira hogy fájjon) ugyanis ez endorfint termel (az örömhormon és a fájdalomcsillapitó hormon alig különbözik + ugyanugy is hivják őket) nem vagyok mazoista de ezzel el tudom terelni a figyelmemet a gondot, a szorongást meg ilyesmiket
2013. okt. 18. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Készülj fel rendesen. Ha mindenre felkészülsz, magabiztosan állsz neki a dolgozatnak, mert tudod, hogy tudni fogsz mindent. Ne bemagold a megoldásmenetet, hanem értsd meg, akkor bármit eléd raknak meg tudod csinálni. Ha felkészülve mész dolgozatot írni, akkor nem fogsz stresszelni, mert tudod, hogy nem érhet meglepetés.
2013. okt. 18. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet nem amiatt kapsz rossz jegyeket.

Lehet kevés időt adnak rá és azért.

2013. okt. 18. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Vagy a doga előtti szünetben még szellőztesd ki

a kibakod/ Hátha úgy jobban fog az egyad majd

2013. okt. 18. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
xanax,oxikodon,prozak,diazepám,ketamin
2013. okt. 19. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Sedativ pc -ről mi a vélemény?
2013. okt. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!