Dolgozat alatti stresszre mit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Matek dolgozat alatt annyira stresszelek, hogy elfelejtek mindent, ami otthon még jól megy, azt is. MIt tegyek, hogy ne izguljak? Ez miatt a jegyeim is rosszak, noha más tárgyakból minden rendben.2013. okt. 18. 13:59
2/7 anonim válasza:
Én ha nagyon stresszelek akkor harapdálni szoktam az egyik behajlitott ujjamat (csak annyira hogy fájjon) ugyanis ez endorfint termel (az örömhormon és a fájdalomcsillapitó hormon alig különbözik + ugyanugy is hivják őket) nem vagyok mazoista de ezzel el tudom terelni a figyelmemet a gondot, a szorongást meg ilyesmiket
3/7 anonim válasza:
Készülj fel rendesen. Ha mindenre felkészülsz, magabiztosan állsz neki a dolgozatnak, mert tudod, hogy tudni fogsz mindent. Ne bemagold a megoldásmenetet, hanem értsd meg, akkor bármit eléd raknak meg tudod csinálni. Ha felkészülve mész dolgozatot írni, akkor nem fogsz stresszelni, mert tudod, hogy nem érhet meglepetés.
4/7 anonim válasza:
Lehet nem amiatt kapsz rossz jegyeket.
Lehet kevés időt adnak rá és azért.
5/7 anonim válasza:
Vagy a doga előtti szünetben még szellőztesd ki
a kibakod/ Hátha úgy jobban fog az egyad majd
6/7 anonim válasza:
xanax,oxikodon,prozak,diazepám,ketamin
7/7 A kérdező kommentje:
Sedativ pc -ről mi a vélemény?
2013. okt. 19. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!