Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mozaikos 7. -es földrajz...

Mozaikos 7. -es földrajz dolgozatfüzet valakinek megvan? Nagyon sürgős és nagyon jó lenne ha elküldené valaki! Vagy valaki lefényképezte? Elküldené e-mailben?

Figyelt kérdés
Ha valaki elküldi nekem, akkor megadom az e-mailemet! kérlek, nagyon jó lenne! Mára kellene!

2013. okt. 16. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a földrajz tanárodnak megvan.

te pedig ne csalni akarj, hanem tanulj, mert a hetedikes földrajz anyag tényleg olyan nevetségesen kevés, hogy aki nem gyengeelméjű, annak nem okoz problémát a megtanulása.

2013. okt. 16. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
A tanár nem adja oda, mert "legyen meglepetés mi lesz benne" alapon nem adja oda, és meg kell tanulni mindent. Nem szeretem ha valaki ilyet válaszol, hogy nevetségesen kevés. Lehet, hogy kevés. De ott van mellette a kevés irodalom, a kevés nyelvtan, a kevés fizika, a kevés kémia, a SOK(K) töri, a kevés német. Töriből meg annyit kell tanulni, hogy majdnem az egész könyvet kívülről tudni kell. Egy nap 3 órát szánok tanulásra, de úgy érzem semmire nem elég. Kérlek most már ne offoljatok. És nekem ez sok(nak tűnik). Köszii!
2013. okt. 16. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Édesem! A magyar népesség 99%-a sikeresen túljutott az általános iskola hetedik osztályán. Mégpedig úgy, hogy nem tudta előző nap a dolgozat kérdéseit. Talán neked is sikerülni fog.

Másrészt, ha az idődet netezés helyett esetleg tanulással töltenéd, akkor talán nem lenne szükséged a csalásra. lehet megsértődni, de ettől még ez az igazság.

2013. okt. 16. 15:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Édesem! Én meg nem átjutni akarok, hanem minimum 4-essel akarok 8. osztályba lépni. Elhúzhatnának már az offolók! Nagyon elegem van belőletek! -.-
2013. okt. 16. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
hiába akkor ezt sajnos bebuktad mert senki se fogja felrakni haha lusta pcs
2013. okt. 16. 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Kössz a lelkesítést ;) bebuktátok, szünetbe kicsempésztem a tanár táskájából azt lefényképeztem. mikor a dogát írtuk, akkor meg az összes többit. Ennyit a szép szóból. Ja, sokat ért a prédikálásotok. Büszkék lehettek magatokra ;)
2013. okt. 27. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy majdnem minden suliban van kamera? Vajon már ki is rúgtak vagy csak ezután fognak?
2013. nov. 12. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:
A termünkben nincs ;)
2013. nov. 15. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
pfff mert a hetedikes földrajz olyan nehéz szerencsétlen...
2013. nov. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!