Mire hivatkozzak hogy oldjam ezt meg?
Utólag kerültem be az egyetemre jogorvoslattal. Annyiban korrektek voltak, hogy csak egyetlen hetet csúsztam, utána azonnal beirattak, de rámbíztak egy csomó mindent még, amit nekem most utólag kell intéznem.
Szóval egy hetet most hiányoztam indokolatlanul és úgy néz ki mivel most hétfőn sem voltam és holnap sürgős dolgokat kell még intéznem (adóhatóságtól igazolások, stb), hogy még pár napig kimaradok.
Az iskola megígérte, hogy hátrányos helyzet nem fog érni az utólagos bekerülés miatt, de mivel nem volt időm felkészülni hiába mehetnék, még nem tudok. Nincs lerendezve a terep.
Érdekelne, hogy hogyan oldjam ezt meg, mit mondjak a tanároknak, mit tegyek egyáltalán? Félek, hogy hátrány ér majd emiatt, nagyon kedélyes, informatív utat kaptam a csatlakozáshoz, de nem tudtam vele azonnal élni és azóta meg sem jelentem.
Hát ha az első két hetet kihagytad a suliból akkor nem igazán leszel szimpi azoknál a tanároknál akiknél számít a hiányzás.
Mit kell ennyit intézned,én pótfelvételivel jutottam be de simán volt időm mindet elintézni. Adóhatóságtól mi a fene kell?
Milyen terep? Én sem ertem
Mit kell intézni?
Akármit el lehet amúgy iskolaidőn túl vagy a lyukasőráidban intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!