Projektötlet valaki?
Figyelt kérdés
A szemetelésről lenne szó. Egy nagy plakátot kell késziteni keddre. Általában szeretem az ilysemit de most be lázasodtam és semmi erőm/kedvem hozzá. Eddig gyüjtőttem anyagot :különbőző hulladékfajtákról (ürszemét, elemek, gyóygszerek, lakossági elektromos hulladékok stb) ez lenne a bevezető. Van két képem szeméttelepekről is . Persze nem lehet a szemetelés témát /problémát egy projekten belülteljes métékben megbeszélni, ezért az osztályon belüli szemetelést is szeretném mint témát felhozni. Az iskolában szelektiv hulladékgyüjtés van, csak sajnos senki sem alkalmazza. Erről gondoltam h valami meggyőző "beszédet kéne irnom " hogy figyeljenek oda, hogy mit melyik kukába dobnak, és ne a kuka mellé vagy a padba, vagy csak egyszerüen a földre dobják. segitsetek kérlek :( és elnézést ha túl hosszú lett.2009. nov. 5. 16:00
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg képeket vagy szövegeket még tudnátok linkelni, mert két szerencsétlen kép az nem valami sok.
2009. nov. 5. 16:07
2/3 anonim válasza:
www.kvvm.hu/.../Joachim_Quoden_European_and_domestic_experiences_in_the_collection_of_packaging_waste_HU.ppt
3/3 A kérdező kommentje:
:-|
2009. nov. 5. 21:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!